Elinstallationer

Vi erbjuder heltäckande installationer och kvalitetsäkrar vårt utförande

Elinstallationer av certifierade elektriker

Elinstallationsarbete innefattar allt arbete på en elanläggning fram till och med eluttaget vilket inkluderar bland annat installation av golvvärme, vägguttag, laddstationer, fläktinstallation, nätverksinstallation, nya elcentraler och installationer av smarta hem. Installationsarbetet är omfattande och täcker både utförande, ändringar samt reparation av elektrisk starkströmsanläggning. Vi hjälper dig även med att fast ansluta och koppla loss elektrisk utrustning. Vi utför både små och stora uppdrag och ser alltid till att arbetet utförs enligt rådande regler för att förhindra både person- och sakskada. Att anlita en behörig elektriker är viktigt både för din egen säkerhets skull, elanläggningens säkerhet samt ur försäkringsperspektiv. Tveka inte att höra av dig till oss med ditt elprojekt, litet som stort, så kommer vi fram till hur vi bäst kan hjälpa dig.

Vad är en elanläggning?

Alla fastigheter och bostäder har en elanläggning dit all fast installerad elmateriel ingår så som elledningar och vägguttag. I privatbostäder innefattar anläggningen all fast installerad el såsom elcentral, elledningar, vägguttag och strömbrytare - med andra ord all el som används fram till och med eluttaget. Enligt lagstiftning har man som innehavare av egen elanläggning ansvar över att se till att elinstallationen är säker. Vid all form av elarbete rekommenderar vi därför starkt att du vänder dig till en erfaren elektriker som säkrar att installation och reparation utförs korrekt. Hör gärna av dig så guidar vi dig till rätt!

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi åtar oss stora som små uppdrag åt privatpersoner, företag och BRF:er.