Laddstolpar

Genom säker installation gör vi det möjligt att ladda bilen hemifrån eller på kontoret

Kvalitetssäkrad installation av laddstolpar

En laddstolpe är en laddstation för elbilar och laddhybrider. Laddstolpar kan monteras i stort sätt vart som helst på en säker plats. Ofta används stolparna där det saknas lämpliga väggar att fästa elbilsladdaren på. I privatbostäder installeras elbilsladdaren ofta i garage men det är givetvis möjligt att ha en laddstolpe utomhus även på hemmaplan. Vi erbjuder kvalitetssäkrad installation av laddstolpar för både privatpersoner, bostadsföreningar och företag. Vid installationen av laddstolpar drar vi en ledning mellan laddboxen och säkringsskåpet så att laddstolpen får en helt egen säkring. Efterfrågan på fler och mer tillgängliga laddstationer ökar kraftigt hos elbilsägare. Att investera i laddstolpar är att investera i framtiden. Genom säker installation gör vi det möjligt att ladda bilen hemifrån eller på kontoret - du bestämmer vart, vi installerar! Kontakta oss gärna för rådgivning om plats, utförande samt säker installation.

Funderar ni på att installera en laddstolpe?

Är du intresserad av att installera en laddstolpe och behöver rådgivning kring vart du ska placera den? Oavsett vilka behov du som privatperson eller fastighetsägare har så sitter vi på den bästa laddlösningen för dig. Vi hjälper dig med allt från prisförslag och upplysning om säkerhet till att hitta den bästa lösningen för att möta just dina krav.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi åtar oss stora som små uppdrag åt privatpersoner, företag och BRF:er.