Ljussättning av privatbostäder och företagslokaler

Vi erbjuder installation för privatpersoner, bostadsföreningar, företag och kommuner

Installation av belysning

Belysningen i ett rum utgör ofta en specifik roll som höjer rummets komfort. Man skiljer ofta på allmänbelysning, funktionsbelysning eller stämningsbelysning. Allmänbelysningen utgörs ofta av taklampor och ljussätter stora delar av ett rum medan funktionsbelysning belyser mindre delar med syfte att skapa förutsättningar att utföra specifika aktiviteter. Med stämningsbelysning skapar man en känsla, ofta med diffust ljus genom dimmers. Vi erbjuder installation av belysning både inomhus och utomhus. Vid hemrenovering är det klokt att planera vart du vill dra elen i ett tidigt skede genom att anlita någon av våra kunniga elektriker. Att planera in vart du vill ha åtkomst till el kommer att underlätta praktiskt och är även relevant ur estetiskt perspektiv. Vid planeringen går vi igenom hur du önskar att ljussätta din bostad. Ofta vill man ha en variation av belysning gällande vägguttag, takuttag och spotlights. Innan vi utför installationen skapar vi därför en tydlig plan för ljussättningen av ditt hem. Det är även viktigt att se över vart du önskar placera väggkontakter, eventuella dimmers och strömbrytare. Vi kommer gärna med förslag på optimala ljussättningslösningar!

Kontakta oss

Vi tar oss an alla möjliga ljussättningsuppdrag. Nedan listar vi ett urval av våra installationsområden gällande belysning. Tveka inte att kontakta oss om du sitter på ett unikt uppdrag eller behöver rådgivning kring ditt nästa projekt!

  • Ljussättning företagslokaler
  • Ljussättning kyrka
  • Installation av belysning för privatbostad
  • Installation av belysning för företagslokaler
Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi åtar oss stora som små uppdrag åt privatpersoner, företag och BRF:er.