Kvalitetssäkrad, hållbar och snabb nätverksinstallation

Vi erbjuder installation för privatpersoner, bostadsföreningar, företag och kommuner

Nätverksinstallation

Att ha ett snabbt, felfritt och säkert nätverk blir allt viktigare i dagens växande digitala samhälle. Antalet enheter som ska ansluta till ett och samma nätverk är ofta många. Nuförtiden ingår en rad smarta enheter så som smartphones, surfplattor, larmsystem och datorer i samma nät. Därför gäller det att följa den senaste teknikutvecklingen för att kunna leverera ett proffsigt resultat som fungerar säkert och felfritt. Att bygga upp ett välfungerande och säkert nät kräver många års erfarenhet. Utvecklingen vad gäller data och telefoni går snabbt framåt vilket höjer kravet på smarta lösningar och skickliga installationer. Nätverken består av många olika komponenter som kräver avancerad teknik. Våra erfarna elektriker anpassar installation och uppbyggnad av nät utefter typ av användare och verksamhet. En privatbostad och ett företag har ofta olika krav på nätets funktion. Därför ser vi alltid till att utföra ett grundligt förarbete där vi fastställer vilken typ av nätverkslösning som är optimal. 


Vi erbjuder nätverksinstallation för privatpersoner, bostadsföreningar, företag och kommuner. Vår nätverksinstallation innefattar att dra nya nätverkskablar och installera nätverksutrustning anpassad efter ditt eller företagets behov. Vi har behörighet att utföra arbeten med både fibernät och kopparnät. Vi följer utveckling och ligger alltid i framkant gällande ny teknik och innovativa lösningar vad gäller anpassade nätverkslösningar. Har du problem med ditt nuvarande nät kan vi även utveckla ett nytt. Hör av dig till oss så ser vi till att hitta en skräddarsydd lösning för just ditt nätverk vare sig det gäller privatnät, företagsnät eller fastighetsnät för bostadsförening.

Våra nätverksinstallationer innefattar: 

  • Privatnät
  • Fastighetsnät för företag och bostadsföreningar
  • Bredband och telefoni
  • Kabeldragningar
  • Felsökningar, service samt nät- och driftunderhåll
  • Fiber- och kopparinstallation
  • Ombyggnader och renoveringar
Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi åtar oss stora som små uppdrag åt privatpersoner, företag och BRF:er.