Din elektriker i Tullinge 

Certifierade elektriker med lång erfarenhet inom elinstallation

Vad är en auktoriserad elektriker?

En auktoriserad elektriker har behörighet att utföra både installation av ny el samt dra om gamla ledningar. Att anlita en behörig elektriker är av stor vikt för att säkra både din säkerhet och arbetet som ska utföras. Alla våra elektriker är certifierade med lång erfarenhet och erbjuder stor variation av servicearbeten. Ur ett försäkringsperspektiv är det dessutom helt avgörande att anlita en auktoriserad firma för att din försäkring skall gälla. Vi arbetar givetvis enligt Elsäkerhetslagen vilket säkerhetsställer att vårt arbete utförs på ett korrekt sätt av elektriker med rätt kompetens.

Vi som jobbar på Löfström Elinstallationer

Alla våra elektriker är auktoriserade och utför kvalificerade servicearbeten både som enskilda uppdrag eller löpande service utefter ditt önskemål. Vid renoveringar är det alltid klokt att anlita en elektriker i ett tidigt skede för att säkerställa att din elsäkerhet håller måttet. Vi erbjuder även felsökningar på det mesta. Det finns inga uppdrag vi inte tar oss ann - stora som små! Vare sig det gäller nybyggnationer eller ombyggnationer erbjuder våra elektriker specialanpassade lösningar, tveka inte att kontakta oss om ni behöver en elektriker och befinner er i Tullinge, Huddinge, Årsta, Farsta eller något annat område inom Stockholm.

Vad kan vi göra för dig?

Vi erbjuder helhetsservice från kalkyl och rådgivning till materialval, elinstallation samt felsökningar och support. Vi utför elarbeten i hela Storstockholm till privatpersoner, bostadsföreningar, företag och kommuner. Vi brinner för att skapa förstklassiga lösningar utformade för dina önskemål och är stolta över vårt team med erfarna och proffsiga elektriker. 

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi åtar oss stora som små uppdrag åt privatpersoner, företag och BRF:er.